Season of Melancholy випустили дебютний кліп

Київський метал-гурт презентував перший сингл "Waves of Time" з майбутнього альбому та дебютний кліп на нього. Романтична історія переродження душі, сповнена любові, зради та надії, в якій з’являються не тільки люди, а і їх душі та навіть – демони.

"Особисто для нас ця пісня символізує відродження гурту, нові шляхи та є дійсно важливим результатом спільної продуктивної праці, — коментують Season of Melancholy. — Зйомки пройшли дуже легко, більше проблем було з вибором локації. Зйомки кліпу привернули неабияку увагу перехожих — не дивно, адже в одній зі сцен ми знімали застібання мішка для мерця. Дехто з перехожих прискорювався, інші тривожно зазирали у мішок. Консьєрж сусіднього під'їзду навіть хотіла поліцію викликати, поки ми бігали з носилками та нашим вокалістом у мішку. А після чергового дублю він почав ворушитися, чим дуже сильно настрашив дівчину, яка проходила повз нас".

Фактично, це невелике кіно з захоплюючим сюжетом, яке чудово відповідає стилістиці гурту. Важливо зазначити, що красиве естетське чорно-біле відео – це результат колаборації Season of Melancholy із відомим архітектором та дизайнером одягу Наталією Фарносовою, котра спробувала себе у ролі режисера.

"Я завжди притягую особливих людей та унікальні речі. Почувши пісню, я не змогла забути про неї. Вона зачепила мене, зачепила мою уяву... Я – меломан. Все бачу по-своєму, так що вирішила поділитись своїм баченням цієї пісні! — комментує режиссер Наталія Фарносова. — Уявіть. Грудень. Снігопад. Центр Києва. Затори. З мого будинку моди виносять на носилках людину в мішку для мерців... За ним біжить оператор, знімаючи та з криками: "Ти не в фокусі! Ще раз!", а в цей час, з проїжджаючих автівок визирають з вікон шоковані люди, спостерігаючи за цим дійством... Вони і не підозрюють, що це фінальна сцена мого кліпу!". 

Наразі гурт працює над новим альбомом.

Season of Melancholy – гурт з Києва, що грає в стилі gothic metal, але свій стиль музиканти визначають як romantic metal. Гурт було засновано чотирма музикантами-однодумцями, що захоплювались творчістю Katatonia, Paradise Lost, Tiamat та інших схожих за стилем колективів. У 2014 році команда представила свій перший EP, до якого увійшло п’ять треків. 

Склад:

Вокал: Павло Новаковський
Ритм-гітара: Андрій Гаращенко
Соло-гітара: Павло Гущін
Бас-гітара: Вадим Мущенко
Барабани: Павло Шпак

Офіційні сторінки гурту:

https://www.facebook.com/seasonofmelancholy
https://www.instagram.com/season_of_melancholy_official/
https://seasonofmelancholy.bandcamp.com/