У Києві зберуться адепти темної акустики

21 квітня в арт-клубі Теплий Ламповий відбудеться справжнє свято темної інструментальної музики -  Dark Acoustic Festival. 

Мета фестивалю - влаштувати справжнє акустичне свято для цінителів темних матерій та інструментальної музики, розширити музичні смаки слухачів і презентувати творчість чудових українських та закордонних команд, які роблять якісну музику та заслуговують на увагу. 

У цей вечір для вас будуть грати та співати - Обійми Дощу, Zwyntar, Roman Semenchuk (Dimicandum), Katarina Gubanova (Miss Key), Sleep Keepers.

Хедлайнером готично-акустичного свята під назвою Dark Acoustic Festival стане німецько-австрійський гурт Persephone, проект вокалістки L’Âme Immortelle Соні Краусхофер.

Музика Persephone - це спокійне мелодійне звучання з класичними інструментами і захопливим вокалом Соні, що оповідає романтичні, фантастичні, вражаючі історії. Під час концертів Persephone чітко дотримуються акустичного звучання, а атмосфера їхніх виступів завжди носить сильний театральний характер.

У рамках Dark Acoustic Festival гурт представить як свої старі хіти, так і пісні з нового компакт-диску "Perle", який заснований на романі "Die andere Seite" ("Інша сторона") австрійського ілюстратора Альфреда Кубіна. Художник, відомий своїми жахливими картинами, повними химер, бере читача в місто мрії, місце постійно оповите туманом і темрявою. Соня Краусхофер і композитор Мартін Хьоферт занурилися в глибину всесвіту неспокійного генія, натхненні його апокаліптичними образами.

Інша сторона - це розповідь про казкове місто під назвою Perle. Коли головна героїня потрапляє до цього міста, її переповнюють надії, і вона рада почати там нове і краще життя. Спочатку їй все здається прекрасним, але місто змінюється, і Велика Вартова башта має таємничий вплив на жителів. Сни і реальність зливаються, етичні цінності залишають місто, і, врешті-решт, ця історія перетворюється в історію гігантського розпаду.

Чому організатори радять піти на Dark Acoustic Festival?

1. Відмінно провести суботній вечір та зануритися в атмосферу готично-акустичного свята.
2. Спробувати віднайти свою "іншу сторону" та казкове місто під чарівні пісні Persephone та музику інших талановитих і яскравих учасників.
3. Поспілкуватися з однодумцями, розширити свої музичні смаки, відпочити від сірих буднів і почати мріяти!

Концерт розпочнеться о 18:00. Квитки можна придбати онлайн по 250 гривень до 15 березня. Надалі ціна зростатиме. 

Слідкуйте за новинами події у соціальних мережах та дізнавайтеся більше про фестиваль та його учасників: 

https://www.facebook.com/events/398371117278049