Way Station презентує у Києві новий альбом

Київський пост-рок гурт готується до концерту на підтримку свого нового альбому "The Way Of Minstrel". Новий LP стане другим повноформатним релізом в дискографії Way Station і, за словами учасників команди, буде стилістично відрізнятися від попередніх робіт:

Презентація відбудеться 3 березня на сцені MonteRay Live Stage за підтримки команд Sleeping Bear та Sleep In Heads. Однак точна дата виходу релізу поки невідома. 

"Way Station - это пересадочная станция между реальным миром и миром грез, скрытых в глубинах подсознания. Это станция на пути в неизвестность.

Музыканты из Киева пытаются описать сущность нашего бытия с помощью своей музыки в стиле post-metal и дают повод поискать ответы на волнующие нас вопросы: Что есть все? Кто мы? Что будет после ...?

Первые ответы на многие вопросы были зафиксированы в первой полноформатной капсуле "The Ships" (2013), где каждый отдельный трек - это особая история, рассказанная необычными чувствами и своими эмоциями", - йдеться у описі події.

До слова, для prog metal гурту Sleep In Heads цей виступ буде першим. 

Придбати квитки уже можна по 80 гривень. Надалі ціна зростатиме. 

Нагадаємо, раніше Way Station випустили новий сингл із анонсованого альбому.

Гурт Way Station виник у Києві в 2010 році. На їх рахунку дебютний повноформатний альбом "The Ships" 2013 року та чимало синглів. 

Way Station у соцмережах: 

https://waystation.bandcamp.com
http://www.waystation.com.ua/
https://www.facebook.com/waystationband
https://soundcloud.com/waystationband
https://twitter.com/waystationband
https://www.instagram.com/waystationband/