Гурт vetka випустив дебютний міні-альбом

У грудні 2017 року дніпровський indie гурт випустив свій перший EP - "the very beginning". 

До міні-альбому увійшли 7 треків, записаних протягом останнього року. Різні за настроєм, вони мають наскрізну ідею любові у будь-якому її прояві. Як стверджують самі музиканти, вони вклали у пісні пошук самого початку, відчуття рівноваги та радості і для них "the very beginning" – компіляція подорожей, почуттів, музики та поезії.

У створенні EP значну роль відіграв осінній тур vetka європейськими країнами. Саме після мандрівки Австрією, Польщею, Німеччиною та Чехією музиканти почали активну підготовку до презентації, остаточно зрозумівши, яким має бути їх перший міні-альбом. Обкладинка релізу вміщує у собі фото з цієї поїздки, а дорога, яка була перед очима музикантів під час туру, тепер є фоновим відеорядом на концертах.

Презентація "the very beginning" відбулася у двох містах – full sound у Дніпрі та acoustics у Києві, де гурт влаштував справжні перформанси. Надалі vetka планує презентацію відеороботи на пісню "I will love", що була відзнята у рамках європейського туру #StarfallTour, а також початок запису повноформатного альбому. 

Послухати і придбати реліз можна на сервісах ITunes, Google play, Spotify та Soundcloud. 

Гурт vetka розпочав свою творчість у 2015 році, у складі тріо:

Денис Василюк – пісні, вокал, гітара;
Вікторія Анкудінова – бек-вокал, скрипка, піано;
Кирило Порожній – барабани, перкусія.

За короткий термін музиканти встигли відіграти більше сотні концертів, у тому числі виступити на одній сцені з популярними виконавцями України. Гурт брав участь у фестивалях СХІДрок, Woodstock Ukraine2016, MainstageUA тощо.  У 2017 році для колективу почався етап активної роботи над авторським матеріалом. У січні цього року гурт vetka випустив перший студійний трек – "З тобою". Уже у квітні музиканти відправились зі своєю програмою в тур #ZorepadomTour містами України, а у травні він отримав продовження у Берліні, Відні та Празі.

vetka у соцмережах:  

Офіційний сайт: http://vetkaband.com/
Fb: www.facebook.com/vetkaband
Instagram: www.instagram.com/vetkaband
YouTube: https://www.youtube.com/user/VETKAband