Гурт Обійми Дощу анонсував великий сольний концерт у Києві

Київський гурт Обійми Дощу, впевнено заявивши про своє повернення в український музичний простір з новим альбомом "Сон", потішить слухачів великим сольним концертом з оновленою програмою.

"Це знакова подія для української рок-сцени не тільки тому, що це перший сольний концерт гурту більш ніж за 5 років, але й тому, що сольні виступи Обійми Дощу — це завжди незабутня, емоційна, масштабна подорож у світ справжнього мистецтва. Поетична українська лірика, складна, неймовірно красива та атмосферна музика, потужний драйв, відеоарт та унікальна концепція виступу поєднаються в єдиний вихор сильних почуттів, що не відпустять вас за більш ніж дві години концерту до останнього подиху зі сцени", - обіцяють організатори. 

Концерт відбудеться 24 лютого 2018 року в Києві у концерт-холі Monteray Live Stage на Прорізній, 8. Початок о 19:00. Квитки з’являться у продажі незабаром.

Обійми Дощу — київський прогрок-гурт, створений у 2006 році. З самого початку колектив взяв за основу оригінальне поєднання ліричних віршів, мелодійності акустичної гітари, витончених струнних аранжувань, емоційного вокалу та прогресивного звучання ритм-секції, об'єднавши у своїй аудиторії шанувальників різних стилів — від неокласики і фолку до прогроку та металу. У  2009-му гурт випустив дебютний альбом "Елегія"

Обійми Дощу в соцмережах:

http://facebook.com/obiymydoschu/
http://rain.in.ua
https://www.youtube.com/channel/UCaIicVkwg97fWe2Ssv4RLNg
https://soundcloud.com/obiymy-doschu