Jinjer перевидадуть альбом "Cloud Factory"

Як повідомив лейбл Napalm Records, український гурт перевидає свій другий повноформатний альбом "Cloud Factory".Вперше альбом вийшов у 2014 році, а теперішнє його перевидання міститиме окрім оригінальних треків ще два лайви. 

"Коли ми робили цей запис, заледве здогадувалися, скільки дверей він нам відкриє і куди врешті приведе. Від наших перших шоу до перших європейських турів та всіх наших друзів, яких ми знайшли під час цього - Cloud Factory змінив майбутнє JINJER на краще, і ми не озиралися назад відтоді... Цей запис дуже особистий для нас, тому що на його створення нас надихав дух нашої батьківщини, промислового сходу України. А донести його до широкої аудиторії - чудовий спосіб показати, хто ми є!", - розповіли музиканти. 

Трекліст перевидання: 

1. Outlander
2. A Plus or a Minus
3. No Hoard of Value
4. Cloud Factory
5. Who Is Gonna Be the One
6. When Two Empires Collide
7. Zhelayu-Znachit-Poluchu
8. Bad Water
9. A Plus or a Minus (live from Sentrum)
10. Who Is Gonna Be the One (live from Atlas)

Лайв-версія "Who Is Gonna Be the One" раніше вже виходила у форматі відео. 

Перевидання уже доступне для попереднього замовлення на дисках та вінілі. Офіційна дата виходу оновленого "Cloud Factory" - 16 лютого 2018 року. 

Jinjer — український метал-гурт, заснований у 2009 році в місті Горлівка, Донецької області. З моменту існування група випустила два повноформатні альбоми, один EP та декілька кліпів. Останнім часом команда працює зі всесвітньовідомим лейблом Napalm Records.У липні 2016-го гурт Jinjer офіційно видав свій другий повноформатник "King of Everything". А вже у грудні гурт отримав звання кращого українського метал-колективу за версією премії BUMA.

Jinjer у соцмережах:

Facebook: https://www.facebook.com/JinjerOfficial
VK: https://vk.com/jinjer_metal_band
Bandcamp: https://jinjer.bandcamp.com/
Soundcloud: https://soundcloud.com/jinjermetal

 

Посилання