Гурт Korzo випустив новий альбом

Після 2-річної перерви закарпатський гурт прийшов на студію, щоб записати свій новий лонгпплей "Supremacy". Музична його частина продовжує лінію, задану дебютником "Polarity" (2014), однак, у свою чергу, містить також і вокал.

"Проект був заморожений з 2015 року через конфлікт з нашим попереднім лейблом Black Candles Records; ми були дуже розчаровані поганою роботою лейблу і вирішили притримати проект, але ідея відновити Korzo була у нашого клавішники Йоханнеса, коли ми гастролювали з Majesty Of Revival по Україні на підтримку нашого останнього альбому "Dualism". І я дійсно щасливий, що ми зробили це, оскільки ми були задоволені під час запису, і я дуже пишаюся цим новим релізом! Це більш зрілий альбом, ніж попередній, більш атмосферний. А також "Supremacy" містить мій вокал та вокал Анни Шміляк", - розповідає Дмитро Павловський, один із засновників проекту,

Новий альбом вийшов на лейблі Massive Sound Recordings. Його можна придбати у цифровій формі, або на дисках. 

В основному, запис, зведення і мастеринг треку відбувалися на Beast Sound Studios, якa належить Дмитру Павловському.

Korzo  - це progressive rock/post metal проект, який утворили в 2013 році учасники ужгородських гуртів Majesty of Revival та Bloody Terror. У 2014 році проект випустив дебютний альбом "Polarity".

Korzo у соцмережах: 

https://korzo.bandcamp.com/
https://soundcloud.com/beast-sound-studios/
https://www.facebook.com/korzomusic