The Cancel Band випустили новий альбом

Український гурт залив у мережу новий альбом під назвою "Case".

Супроводжує появу нового релізу ціла містична історія:

"Це історія одної цікавої справи, з якою повинен був справитися детектив Крістофер Орфей. З того часу пройшло багато років, і я абсолютно впевнений, що в цьому світі немає смертної людини, яка може вам розповісти цю історію, окрім мене. До речі, дуже скоро я теж помру, і вірте мені чи ні, цей факт мене більше не хвилює: я знаю занадто багато, і в житті я бачив дуже багато зим.

Детектив Орфей був незвичайною людиною, і я вважаю, що він був свого роду містиком. Він казав, що кожна людина носить маску (або навіть дві), і його робота полягає в тому, щоб витягнути цю штуку з їхніх облич. Хоча ми розгадали стільки випадків разом, всі його секрети для мене все ще дуже незрозумілі, і я не можу знайти значення навіть половини з них.

Орфей сказав, що з якоїсь обґрунтованої причини йому не дозволяли розповідати про цю справу словами, тож він дав мені цей запис і закликав мене якнайшвидше бігти з міста. Він сказав, що наше життя перебувало в небезпеці, і промайнуло щось дивне про контроль і некерованість сили. Він сказав, що я отримаю повідомлення, як тільки відтворюю запис. Я включив його, і на касеті була музика, яка звучала на зразок джазу". 

Альбом можна послухати онлайн та придбати в цифровій формі на сервісах  Bandcapm, iTunes, Spotify та Gooogle Play.  

Дізнатися більше про стиль Jazz-Hop, який представляє гурт, можна у нашій статті. 

The Cancel Band - це гурт, який живе між Львовом і Києвом. У своїй творчості музиканти поєднують джаз із хіп-хопом.

The Cancel Band у соцмережах:

ВК: https://vk.com/thecancelmusic
Soundcloud: http://soundcloud.com/thecancel
Bandcamp: http://thecancelmusic.bandcamp.com
Facebook: http://facebook.com/thecancel
Youtube: https://www.youtube.com/user/thecancelband