Українські музиканти змагаються за премію Jager​ Music​ ​Awards

Jager ​Music​ ​Awards - це творчий конкурс для музичних виконавців і гуртів, які представляють некомерційну музику.  

Переможці конкурсу визначаються в десяти основних номінаціях, а саме Гурт року, Сингл року, Відео року, Електронний артист року, Хіп-хоп артист року, Рок артист року, DJ року, Лейбл року, Подія року та Вклад в індустрію. Головна ж мета премії - пошук молодої крові, для чого у рамках конкурсу діє окремий конкурс YoungBlood. 

Проводиться конкурс на території чотирьох країн: Росії, України, Білорусі та Казахстану. Подавати свої заявки можуть будь-які музиканти, які досягли 18 років та протягом цього року випустили хоча б один альбом, сингл чи трек. Подавати свої заявки можна до 9 жовтня.

Оголошення і нагородження переможців заплановане на 17 листопада. Обиратиме переможців у кожній категорії професійне журі, однак конкурс також передбачає окрему номінацію за результатами голосування слухачів. Серед призів чимало сертифікатів на покупку музичного обладнання, зйомка кліпу та навіть організація концертного туру. 

Наразі своїми голосами на сайті конкурсу можна підтримати чимало українських гуртів, наприклад, Ціна Ритму, Slow Action, janp, Zagreb, The Tea Ship, Filthy Rich Preacher, Knifeman тощо. Загалом же на початок жовтня в категорії YoungBlood було зареєстровано близько 2 тисяч гуртів. 

Проголосувати та дізнатися більше про конкурс можна на його офіційному сайті.