Jayce Lewis випустив нове відео

Jayce Lewis (Джейс Льюїс) - мультиінструменталіст-самоучка з Уельсу і електро-рок-відкриття MTV – видав перший сингл "Shields" з майбутнього альбому.

Очікувати лонгплею “Million” (Part 1)  слід наприкінці  жовтня, він вийде за підтримки лейблу Universal Music Group/Caroline International.  Реліз стане третім альбомом Jayce Lewis після однойменного “Jayce Lewis” 2010 року, який досяг сьомої позиції в ТОП-10 альбомів Азії, та “Nemesis” 2014-го. В одному із треків альбому зіграє гітарист Queen – Brian May.

Друга частина “Million” вийде вже наступного року. 

В підтримку пісні вийшло також  відео, в якому знявся 82-річний Dave Prowse – актор, який зіграв темного лорда Дарта Вейдера в оригінальній трилогії "Зоряних воєн". До слова, Dave Prowse вже кілька років є бізнес-партнером і менеджером Jayce Lewis.  

До виходу платівки, у вересні-жовтні, Jayce Lewis виступатиме в турі з “хрещеним батьком електроніки” Gary Numan

 Jayce Lewis – уельський мульти-інструменталіст, який почав свою музичну діяльність у 2009 році. Льюїс – гітарист, драмер, басист і вокаліст, який сам пише і зводить свої альбоми. Виконавець об’їздив Великобританію і Європу як opening act в турах з Gary Numan, Limp Bizkit, Killing Joke, Combichrist, Hell Yeah і Black Light Burns та як хедлайнер турів MTV/VH1.