Українські гурти змагаються за 60 тисяч гривень

Виробники яблучного сидру APPS вирішили заснувати власну музичну премію APPS MUSIC. У відеотізері засновники розповідають, що орієнтуються на незалежну українську музичну сцену і хочуть відкрити нових зірок з-поміж її представників. Для цього вони будуть обирати переможців у кількох номінаціях, а саме:

- номінація “хіт року”  
- номінація “кліп року”
- номінація “Прорив року”.

Кожна з номінацій принесе переможцеві 20 тисяч гривень. 

Перш за все організатори премії орієнтуються на "різні відтінки року і електроніки". а переможців обиратимуть на основі голосування інтернет-користувачів та експертного журі. Переможця оголосять в перший день осені. 

"APPS Music — це платформа, яка допоможе вивчити стан нашої незалежної сцени та знайти нових зірок. Можливо, саме тебе! Наша місія: фільтрувати контент, а самий «сидр» надавати рушійній силі музичного ринку", - йдеться у описі премії.

У переліку експертів Сергій Кузін (radio ROKS), Дмитро Феліксов (Virus music), Ігор Панасов (Stereoigor), Алекс Бондаренко (LiRoom), Андрій Зоін (Respublica Fest), Євген Кібец (промоутер), Андрій Недашковский (The Flow), Сергій Любинский (Revet Sound) та Сергій Малецкий (H2D). 

На офіційному сайті премії вже триває голосування, однак подати свої заявки гурти можуть до 15 серпня. Серед учасників можна побачити гурти Zukkor Zzov, Small Depo, Sucker Punch, Scarleth, Zagreb, Edwin Hubble, The Raynbow та багато інших.