В Україні стартує проект Louder.me для молодих виконавців

Проект Louder.me - це музична платформа, де між собою змагатимуться незалежні виконавці. Міжнародний проект створений з метою допомогти незалежним музикантам знайти свою аудиторію. Louder.me — ніби тіндер для музики. Це гра у реальному часі, де слухачі зможуть швидко послухати пісні, обрати кращі та зберегти плейлісти у додатку на твоєму смартфоні.
 
Дебют проекту відбудеться вже за кілька днів на Фестивалі Файне Місто. Саме там 20-23 липня діятиме спеціальна сцена - Louder.me Tent Stage. Нова сцена  увімкне підсилювач нового саунду на повну - крім виступів тут пролунають музичні джеми та батли, експерти поділяться практичним досвідом на майстер-класах, а глядачі зможуть отримати подарунки від проекту, зокрема iPod Touch. Втім, для цього слід спершу заповнити спеціальну форму та бути особисто присутнім під час розіграшу.
 
Детальніше ознайомитися із можливостями платформи Louder.me можна на офіційному сайті та у соцмережах проекту. Вона буде однаково корисною, як для виконавців, так і для слухачів: перші зможуть зробити свою музику популярнішою у справедливому голосуванні, а другі відкрити для себе нові музичні імена. Наразі із деталями проекту може ознайомитися лише частина людей, а його запуск для масової аудиторії запланований на осінь. 
 
До слова, одним із розробників платформи є український музикант, вокаліст колективів Septa i The Nietzsche  - Євген Тимчик.