Гурт Soulrest видав новий альбом

Ужгородські ветерани дез-металу повернулися до активної діяльності. Не так давно гурт перевидав свій дебютний альбом “Pathological Processes“, якому виповнилося вже 20 років, а 7 липня колектив представив слухачам новий альбом під назвою "In Spite".

За словами музикантів, альбом знаменує новий етап і напрям на шляху колективу. До нього загалом увійшло 8 пісень, а загальна тривалість релізу складає 46 хвилин. Послухати онлайн наразі можна лише кілька треків, однак музиканти також випустили альбом на дисках. Купити його і послухати альбом повністю можна лише за 50 гривень.

Трекліст:

1. When Words Fail 
2. Pokol 
3. Parallaxis 
4. Perpetual Decay, pt.II 
5. Sine Fiducia 
6. Grinning In Spite 
7. Absurdity of Absurdities 
8. The Burden Grows Heavier  

 

Піднімає реліз проблематику нігілізму, пустоти душі і безглуздої злоби. Послухати альбом музиканти радять поціновувачам творчості гуртів Pestilence, Sentenced, Entombed, Death та Paradise Lost. 

До слова, Soulrest  записували новий альбом у 2016/2017 роках на домашній студії і самі ж його зводили,  
 

Soulrest –  це гурт з Ужгорода, який виник усередині 90-х років, але існує й донині, хоча склад його часто змінювався. Стиль музики – Progressive Death Metal. Soulrest бере свій початок з колись існуючих ужгородських гуртів Pentagram і Deathorder. На середину 1996 року було підготовлено перше демо,а в жовтні 1996 року був зроблений перший запис, що складався з трьох композицій.У квітні 1997 року були дописані ще п'ять композицій і самостійно виданий перший альбом Soulrest “Pathological Processes”, з яким Soulrest об’їздили все Закарпаття та Словаччину.

У 2007 році гурт випустив свій новий альбом під назвою “Chaosophia“, основу якого складають різнопланові композиції технічного дета з брутальними гітарними рифами, мелодійними соло і психоделічними мелодіями. У травні 2012 року колектив випустив  альбом “Beyond The Borders Of Sense”.

Soulrest у соцмережах: 

Bandcamphttps://soulrest.bandcamp.com/
Facebookhttps://www.facebook.com/Soulrestofficial/