Завтра гурт Soulrest випускає новий альбом

Ужгородські ветерани дез-металу повернулися до активної діяльності і вже завтра представлять свій новий альбом під назвою "In Spite".

За словами музикантів, альбом знаменує новий етап і напрям на шляху колективу. До нього загалом увійде 8 пісень, а загальна тривалість релізу складає 46 хвилин. Піднімає реліз проблематику нігілізму, пустоти душі і безглуздої злоби. 

Кілька треків у форматі синглів та лірик-відео гурт раніше вже залив у мережу. Всі їх можна почути на Бендкемпі Soulrest

Нагадаємо, не так давно гурт перевидав свій дебютний альбом “Pathological Processes“, якому виповнилося вже 20 років.

Soulrest –  це гурт з Ужгорода, який виник усередині 90-х років, але існує й донині, хоча склад його часто змінювався. Стиль музики – Progressive Death Metal. Soulrest бере свій початок з колись існуючих ужгородських гуртів Pentagram і Deathorder. На середину 1996 року було підготовлено перше демо,а в жовтні 1996 року був зроблений перший запис, що складався з трьох композицій.У квітні 1997 року були дописані ще п’ять композицій і самостійно виданий перший альбом SoulrestPathological Processes”, з яким Soulrest об’їздили все Закарпаття та Словаччину.

У 2007 році гурт випустив свій новий альбом під назвою “Chaosophia“, основу якого складають різнопланові композиції технічного дета з брутальними гітарними рифами, мелодійними соло і психоделічними мелодіями. У травні 2012 року колектив випустив  альбом “Beyond The Borders Of Sense”.

Soulrest у соцмережах: 

Bandcamphttps://soulrest.bandcamp.com/
Facebookhttps://www.facebook.com/Soulrestofficial/