Morphine Suffering випустили новий кліп

Днями український гурт представив відео на ліричний трек під назвою "Тільки Ти" (Acoustic). 
"Так багато хочеться розповісти про цю роботу, але, як кажуть, краще один раз побачити, аніж сто разів почути. Сказати, що запис цього треку і зйомки цього відео були для нас надзвичайно важкими — нічого не сказати. На власному досвіді ми переконалися, що кожного разу стає дедалі важче щось створювати аби зробити приємно нашому слухачеві. Ви ж знаєте, що ми стараємося, створюємо для вас і завдяки вам! Дякуємо, що ви у нас є — «… Ця Любов — Назавжди!», - прокоментували трек музиканти. 
Зйомкою кліпу займалася студія A-art Production, а його режисером став Олександр Казакханов. Над самим треком працювала студія Revet Sound і, зокрема, Сергій Любинський
 
"Morphine Suffering" - це київський metalcore / trancecore гурт. За 8 років існування колектив об'їздив всю Україну, випустив 2 повноформатних альбоми, 2 EP, 4 сингли, а також 5 відеокліпів. Пісні групи можна почути на всеукраїнських та регіональних радіостанціях. Учасники українських фестивалів: Бандерштат, Завантаження, Захід, Respublica, Рок Булава, Рок Вибух, Файне Місто, Atlas Weekend. Музиканти були офіційно запрошені на розігрів таких команд як Parkway Drive, Аsking Alexandria, Dead By April, Eskimo Callboy, Defiler, Dreamshade.
 
"Morphine Suffering" у соцмережах: