haPPyеNd (ППН) готує новий матеріал

(haPPyeNd) Похороны плохого настроения - проект експериментальної музики із Херсону, за яким стоїть одна людина - Шаповал Данило. Старт діяльності - 2015 рік. У більшості треків прослідковується вплив ембіенту, але на цей раз - з романтичним підтекстом, хоча є кілька композицій, які звучать як нойз або індастріал. У творчому доробку ППН купка демо-записів які викладені до мережі та відеокліп, знятий самим Данилом.  
 
Нагадаємо, два роки тому херсонський ambient проект представив новий відеоролик на трек "Acid - Kherson". Як розповів сам автор проекту, це жартівливий трек, зроблений під впливом емоцій, які з'явились після перегляду документального фільму про хаус-музику, де був епізод про ейсід-хаус, який і вразив автора.
"Відеокліп на композицію Acid - Kherson це спроба показати деякі красиві місця нічного міста в трохи-психоделічному ключі. Можна сказати, що це психоделіка зі змістом. Кліп знімався протягом кількох теплих нічних прогулянок містом", - пояснив музикант.  
На початку 2016 року, коли проект не функціював, бо єдиний учасник був у армії, з Лейблу Самопалрекордз прийшов лист з проханням включити один із треків до збірки ембіенту, який виходив на вищезгаданому лейблі. Що і було зроблено. 
 
Наразі проект діє, однак нових треків останнім часом не випускав. Тим не менше зараз іде робота над новим матеріалом, а також є плани знімати новий кліп. 
 
(haPPyeNd) Похороны плохого настроения у соцмережах: