OY Sound System та Wahomo представлять нові програми

Цієї суботи, 24 червня, два проекти - OY Sound System і Wahomo - представлять свої нові програми в жанрі bass music, dub, electronic і psychodelic-ethno-prog. Відбудеться дійство у Києві в арт-дворику на Ільїнській. 
 
Про проекти: 
 
OY Sound System - це нова музична ідея, яку реалізовують Marko Halanevych (відомий роботою в гурті dakhabrakha), саундпродюсер Тарас Галаневич ( Galatar Stepler) та співачка Viktoria Rod'ko. Поєднуючи bass music, ethno, dub та інші стилі вони готові сказати своє слово в просторі нової української музики. На виступі представлять нові напрацювання, що увійдуть до першого альбому.
 
WAHOMO - psychodelic-ethno-prog-проект, створений музикантами гуртів Foton21, OwamO, Shanti People. Музиканти, що працюють у різних колективах ( Lyubov Gook, Alexei Kuznetsov. Nikto Niktoeff, Денис Швец, Max Maslak) об'єдналися, щоб на основі автентичних народних пісень закарбувати в звуці, як протягом сторіч "гомоніла Україна", "the sound and the fury" її історії і особливо "sturm und drang" останніх років.
 
Початок виступу о 20:00. 
 
Подія у соцмережах: https://www.facebook.com/events/188700024995189