"Morphine Suffering" займуться новим альбомом

Київський гурт поділився своїми планами на це літо. На відміну від багатьох колег музиканти вирішили більшість часу присвятити не літнім фестивалям, а створенню нового релізу. 

"Вітаємо вас з довгоочікуваним літом, адже це означає початок сезону літніх фестивалів. Усю зиму ми зігрівалися теплими згадками про наше з вами яскраве літо 2016.

Від нас давно не було новин, але ми дуже сподіваємося, що у ваших плеєрах чи серцях ми не мовчали ані дня). Наразі у нас така величезна купа справ, що навіть часу на соцмережі не вистачає.
 
Не без суму у душі ми хочемо повідомити вам - у 2017 році Morphine Suffering не виступатиме на жодному з українських фестивалів. На це є декілька вагомих причин, основною з яких є наше розуміння, що скорому виходу якісного нового альбому заважатиме одночасне поєднання концертних турів та активної роботи над новим матеріалом. Ми спробували такий підхід у 2016 та зробили висновки.
 
Цей крок для нас є дуже важливим та відповідальним. Ми сподіваємося, що ви з розумінням поставитеся до цього рішення. Дуже скоро ви зможете побачити перші результати нашої діяльності. Цього року бажаємо вам відірватися на повну, а вже в наступному чекаємо на вас біля нашої сцени", - пояснили учасники гурту. 
"Morphine Suffering" - це київський metalcore / trancecore гурт. За 8 років існування колектив об'їздив всю Україну, випустив 2 повноформатних альбоми, 2 EP, 4 сингли, а також 5 відеокліпів. Пісні групи можна почути на всеукраїнських та регіональних радіостанціях. Учасники українських фестивалів: Бандерштат, Завантаження, Захід, Respublica, Рок Булава, Рок Вибух, Файне Місто, Atlas Weekend. Музиканти були офіційно запрошені на розігрів таких команд як Parkway Drive, Аsking Alexandria, Dead By April, Eskimo Callboy, Defiler, Dreamshade.
 
"Morphine Suffering" у соцмережах: