У Житомирі сьогодні розпочинається фестиваль експериментальної музики

20, 21, 22 квітня 2017 року в Житомирі в Музеї Космонавтики вдруге пройде фестиваль експериментальної музики та сучасного мистецтва АТОМ. На відвідувачів чекають три абсолютно різних за тематикою дні, більше 10-ти гуртів та виконавців з Дніпра, Одеси, Києва, Житомира, сучасний театральний перформанс, безкоштовна лекційна частина тощо.
 
20 квітня (четвер)
 
Перший день фестивалю АТОМ - від перформансу, що поєднує практики танцю, імпровізації і фізичного театру ["Подорож" Ольга Кебас (м.Киів)], електронно-акустичного септету, де 6 класичних інструментів завдають тон одному електронному [DZ'OB (м.Дніпро)], до приджазованого краут-року [Indirect(Одеса)].
 
— Перформанс «Подорож». Куратор: Ольга Кебас (Київ)
— DZ'OB (Дніпро)
— INDIRECT (Одеса)
 
21 квітня (п'ятниця)
 
Другий день фестивалю АТОМ присвячений wave / synth / post-музиці, нечітким силуетам, двозначним діалогам гітар, ритм-машин, голосів та синтезаторів. 21 квітня 2017 в Музеї Космонавтики о 19:00.
 
— GEUXX (Київ)
— Polje / Поле (Одеса)
— Gil'otina (Київ)
— Edgy Point (Житомир)
— Бичкрафт (Київ)
— Karr (Житомир)
 
22 квітня (субота)
 
Третій день фестивалю АТОМ розпочнеться денним лекційним блоком, вхід на який безкоштовний.
 
Вечірня музична сцена в фінальний день повністю віддана електронним музикантам, яких доповнить медіа-арт від столичної команди Blck Box.
 
— KOMITET (Київ)
— K S Z T A L T (Дніпро)
— RAYZ (by Andrey Kiritchenko) (Київ)
— Sport and Music (Київ)
— Diser Tape (Київ)
 
Visuals by Blck Box (Київ)
 
Квитки можна буде придбати безпосередньо перед початком заходу в касі Музею Космонавтики за адресою: м.Житомир вул. Дмитрівська 5. Вартість кожного дня складає від 70 до 100 гривень. 
 
Фестиваль у соцмережах: