Електронний проект "Tyupa" випустив новий міні-альбом

 29 березня ужгородський електронний проект Tyupa потішив слухачів новим EP “POHLYAD” який презентуватиме лейбл Dzhmil'Records. Реліз включає в себе 4 композиції: 
 
Погляд.
Пісня "Погляд", яка стала назвою EP несе в собі прості та зрозумілі образи. Щоб відчути і проникнутися нею достатньо просто заплющити очі.
 
”Погляд взагалі як трек, як композиція, як текст є найбільш зрозумілим та найбільш однозначним. - Погляд змінює все, а все - це залежна змінна”,- говорять музиканти.
Танець Самотніх.    
 
“Кажуть, що танець, це вертикальне відображення горизонтальних бажань. Коли танцюють закохані, ритм їхніх сердець співзвучний один з одним. Танець Самотніх має іншу природу. Це щось непоєднуване, але воно має місце, всупереч усім законам природи,”- ділиться засновник проекту Михайло Тюпа.
 
Стелі.
 
Ідея треку полягає у алегорії почуттів двох людей, які намагаються жити разом та стінами які їх оточують. Кожен має своє уявлення про те, як виглядатиме цей дім в майбутньому. Попри спільну ідею, стеля, яку вони збудують наряд чи утримає їх разом. “...Двоє не можуть знати…” чи вийде зруйнувати стіни непорозуміння та збудувати спільне нове майбутнє.
 
Край Сонця.
 
“Ця пісня не була написана спонтано, це не була початкова варіація композиції. Це був найбільш обдуманий І найбільш красивий текст із тих, що останнім часом мені вдавалося написати,”- каже автор текстів Іван Рудий
 
“Кожна пісня з EP “POHLYAD” являє собою щось самобутнє, нове та в деяких моментах унікальне. Ми намагалися передати емоції та власні переживання мовою музики. Надіємось вона надихне та вималює в уяві слухача нові унікальні образи,”- говорить Михайло Тюпа. 
Tyupa – це проект ужгородського музиканта Михайла Тюпи, який з'явився ще у 2012 році і на той час був сольним. Перший реліз – міні-альбом Poema – музикант випустив на американському лейблі Proton Limited. У 2015 році до проекту приєдналась сестра Михайла Віта Тюпа-Павай. Дует поєднує у своїй творчості стилі indie electronic, chillout, downtempo і trip-hop. Автором їх текстів є письменник Іван Рудий.   
 
Tyupa у соцмережах: