У Києві пройде фінал конкурсу "Ostring Metal Contest 2017"

Агентство Незабутніх Концертів "Kiev Kills" проводить міжнародний музичний конкурс "Ostring Metal Contest 2017". Його було започатковано 5 років тому в Румунії з метою розвитку східно-європейської metal сцени та відкриття нових талантів в важкій музиці. Поступово все більше країн стали брати участь в цьому конкурсі і ось конкурс в повному обсязі дійшов до України.  Цього року в конкурсі також беруть участь Румунія, Боснія, Болгарія, Ізраїль та Росія.   
 
В Україні відбіркові концерти проводилися у декількох містах протягом січня та лютого цього року. Фінал же пройде у Києві (клуб "MonteRay Live Stage") 5 березня. Деякі відбіркові концерти ще не відбулися, тож наразі відома лише частина фіналістів Загалом же їх має бути десятеро. 
 
★ Rattler (Дніпропетровськ)
★ Mirium (Київ)
★ Killscream (Кропивницький)
★ Selector (Київ)
★ Distorted Stars (Харків)
★ Angered Crowd (Київ)
 
Квиток на фінальне шоу коштує у передпродажі 80 гривень, та 100 у день концерту. Початок о 16:00.
 
В міжнародному проекті Ostring Metal Contest 2017 можуть брати участь музичні гурти, що грають «наживо» та співають будь-якою мовою. Для участі в конкурсі приймаються гурти, що грають metal в різних його проявах.  Приймаються наступні стилі: Speed, Thrash, Death, Doom, Folk, Black, Gothic, Grove, MetalCore, Industrial, Neo-Classical, Nu, Post, Power, Progressive, Sludge, Stoner, Extreme, Symphonic or Viking Metal тощо. 
 
В кожній країні, що є учасником Ostring Metal Contest 2017, під час відбіркових концертів та фінального концерту, професійним складом журі та за допомоги голосування аудиторії обирається переможець, який буде представляти Україну в міжнародному фіналі, що пройде 29 квітня в місті Iasi, Romania. Кошти на переїзди переможцям будуть надані українськими організаторами. 
 
Гурти, що посядуть перші 3 місця в міжнародному фіналі отримають головні призи – участь в відомих Європейських фестивалях, таких як Metalhead Meeting Festival, Artmania, Exit Revolution. 
 
Ostring Metal Contest 2017 у соцмережах: