"The Curse of Wendigo" записали новий трек

Пісня була написана спеціально для збірки "Electric Funeral Cafe vol. III", який вийде 21 січня 2017 року. Оскільки на збірку уже оголосили передпродаж, її видавці представили частину треків з "EFC". Серед них і новий ексклюзивний трек "The Curse of Wendigo"  - "Entheogens". 

Нагадаємо, тільки у листопаді гурт випустив такий довгоочікуваний альбом "Joiner".

Загалом же збірка "Electric Funeral Cafe vol. III" уже з'явилася на Bandcamp'і. крім згаданого вище треку там також з'явилися пісні інших українських команд, наприклад, "Night On Fire", "Filthy Rich Preacher", "1914" тощо. 

Лейбл "Robust Fellow" уже оголосив ціни на передпродаж  "Electric Funeral Cafe vol. III". Для України і світу вони відрізняються. Так, українці зможуть купити 3xCD Digipack  до моменту релізу за 170 гривень, а опісля - вже за 200. Варто зауважити, що кількість копій дуже обмежена: лише 50 штук. Утім, доступною буде також електронна версія релізу. 

Почитати більше про збірку можна за цим посиланням. 
 
"The Curse of Wendigo" - це stoner rock/doom/psychedelic гурт, який виник у 2011 році на Донеччині у місті Харцизьк. Згодом через події на Сході хлопці перебралися до Києва. У 2012 році гурт випустив дебютний лонгплей "Eclectic Tail", а згодом у них з'являлися ще декілька синглів. "The Curse of Wendigo" зізнаються, що на їх музику впливають північно-американська міфологія, важкий блюз та психоделічні фільми.   
 
"The Curse of Wendigo"  у соцмережах: 
 
ВК: vk.com/the_curse_of_wendigo
LastFM: lastfm.ru/music/The+Curse+of+Wendigo
Facebook: facebook.com/curseofwendigo
Bandcamp: thecurseofwendigo.bandcamp.com/