"Endless Battle" видали новий альбом

Дніпропетровський блек-метал гурт 22 грудня, як і було анонсовано, преdставив слухачам новий альбом "Roots Of All Evil".

Реліз вийшов на польському лейблі "Werewolf Promotion" у вигляді дисків. Тираж альбому склав одну тисячу копій.

Альбом "Roots Of All Evil" загалом містить  сім треків. Один із них раніше вже виходив у форматі синглу. Ще один трек можна послухати нижче. Повний альбом у мережі поки не з'являвся. 

Одними з перших наживо альбом почують відвідувачі фестивалю "Distant Shadows Fest", який 4 лютого відбудеться у Мінську. 

"Endless Battle" - породження деструктивного розуму Dusk'а і Severoth'а, був заснований у 2009-му році. Взимку 2010 було записано перший реліз "From the Thicket of Times...", який згодом був виданий польським лейблом Werewolf Promotion. Згодом, у 2011 до колективу приєднується Nort (раніше відомий як учасник Khors і Nagual). Гурт починає концертну активність.

У 2012 було записане і викладене в Інтернет, як прев’ю до альбому, промо "Summoning The Old Winds". Взимку 2012-навесні 2013 був записаний перший повноформатний альбом "Brotherhood Of Hate",згодом виданий WEREWOLF PROMOTION та ANCIENT NATION. 

У 2015 році вийшов другий альбом гурту - "Шляхами Безодні". Прочитати рецензію на нього можна за посиланням.

"Endless Battle" у соцмережах: 

Сайтhttp://www.endlessbattle.com.ua/home.html
ВК: https://vk.com/club23958055
Facebook: https://www.facebook.com/endlessbattleofficial
Bandcamp: https://endlessbattle.bandcamp.com