Гурт "Septa" перевипустив кліп "11th: Omen" у форматі 360°

Одеський колектив, вчора увечері випустив нову версію кліпу на пісню "11th: Omen". Цього разу відео постало у форматі 360°. 
 
"Когда мы с Олегом начали формировать концепцию нашего будущего клипа, уже тогда возникла навязчивая идея сделать его панорамным. Ведь все этому так располагало: циклорама, хромакей, минимализм.  Но у нас не хватило наглости и смелости сделать оригинальное видео таким, поэтому мы решили не рисковать. Но эта идея посеяла свое зерно в нашем коллективном сознании и не давала спокойно заниматься чем-то другим.
 
На первый взгляд может показаться, что этот клип точно такой же, но, поверьте, он совершенно другой: это новый монтаж, с новыми кадрами и с абсолютно новыми впечатлениями. Поэтому ставьте только максимальное качество", - розповідають музиканти. 
 
Над відео працював Олег Rooz, котрий, нагадаємо, також має у послужному списку роботу зі всесвітньо відомими колективами "Giraffe Tongue Orchestra" та "The Dillinger Escape Plan". Для нього робота над VR кліпом, тим не менше, стала першою. Та і загалом подібні відеоролики в Україні з'явилися лише минулого року. 
 
Нагадаємо, трек "11th: Omen" - це частина повноформатного альбому "Sounds Like Murder", який офіційно мав вийти 11 листопада, але через певні труднощі дата його релізу відклалася на невідомий термін. Якщо ж ви дуже хочете почути нові пісні гурту, зробити це можна 18 листопада на одеській презентації альбому. 
 
Гурт “Septa” - це одеський квартет, який виник у 2010 році. Стиль їхньої музики охарактеризувати дещо складно, адже й самі музиканти для цього часто вживають різні теги. У активі гурту вже є два повноформатні альбоми, декілька EP та синглів. Почитати рецензію на "Septa - Destroyer" (2014) можна за цим посиланням. 
 
"Septa" у соцмережах: 
 
ВК: vk.com/septaisnotaband  
Facebook: facebook.com/septaisnotaband 
Bandcamp: septa.bandcamp.com
Soundclooud: soundcloud.com/septaisnotaband 
Youtube: youtube.com/user/septaisnotaband