Дебютний альбом "NordWitch" вийшов на дисках

30 вересня перший альбом українського blackened death metal гурту - реліз "Mørk Profeti" - вийшов на лейблах Satanath Records (Росія) та Darzamadicus Records" (Македонія).
 
З'явився реліз у мережі на початку цього року, а зараз його вже можна купити на дисках. Загальний тираж релізу склав 500 копій, а  вартість одного примірника - 8 доларів. 
 
Реліз "Mørk Profeti" був записаний з угорським ударником Степаном Донцем, який входив до складу гурту на постійній основі, але вимушено покинув його через брак часу і проблеми зі здоров'ям. На даний момент в "NordWitch" є новий ударник - Євген Хрульов
 
Варто додати, що над артворком релізу працював В'ячеслав Nurgeslag Смешко (Rotting Christ, Mournful Gust, Conquest, Autumnia  і т.д.).  
 
"NordWitch" - український гурт з жіночим вокалом, який виник 6 лютого 2015 року. Тематикою пісень стали сатанізм, окультизм і міфологія древньої Скандинавії. За час свого існування гурт дав ряд концертів, розділивши сцену з культовою німецькою командою "Nargaroth" в Києві. Також виступив на багатьох фестивалях, як-то Famous Flesh Fest (Київ) чи Female Fronted Metal Fest Malta.  
 
"NordWitch" у соцмережах: 
 
VK: vk.com/clubnordwitch
Facebook: facebook.com/NordWitch
Youtube: youtu.be/ykXWbSYkyYI
Soundcloud: soundcloud.com/mariia-masha-dementieva

NordWitch
NordWitch