"Trip Inside Me" видали перший альбом

22 вересня молодий київський гурт представив слухачам свій перший лонгплей "Open one of the doors". Це другий за ліком реліз музикантів, тож альбом вмістив небагато і немало - 10 треків. 

"Open one of the doors"  був виданий лише у цифровому вигляді, однак до нього також можна придбати за 5 доларів невелику книжечку, яка ілюструє кожен трек. Всі зображення й малюнки для книжки створювала вокалістка проекту - Яна Єлишева. Книга містить листівку, стікери, а також посилання на альбом музикантів у форматі WAVE. 

"Кожна сторінка - це історія з минулого, а також тонка лінія між мріями і реальністю. Кожна пісня - це подорож всередину людини, двері у певний момент життя", - розповіли про видання музиканти.  

Що ж стосується музики, то всі треки "Trip Inside Me" записували на домашній студії. А от зводилися вони вже у Астрахані і Мюнхені. Особливо музиканти виділяють однойменний з назвою гурту трек "Trip Inside Me": "У нього вмістилася глибина всього альбому і це був, свого роду, поштовх, тому він відіграє найважливішу роль у житті гурту. Натхнені фільмом Хуліо Медема "Бентежна Ана", музиканти знайшли власний мікс атмосфери, ритму і сенсу".