"The Heavy Crawls" видали запис акустичного концерту

Київські музиканти представили аудіозапис концерту в "Cadillac Art Club" за 16 липня. Нагадаємо, там музиканти відіграли  "майже" акустичний концерт. Звук записано при підтримці студії "BrokenBricks".
 
"Нагадаємо, що концерту був акустичним, деякі пісні ми змінили повністю, деякі майже нічим не відрізняються від звичних версій. Пісню "If All Women Were Pretty" ми зіграли вперше за останні 10 місяців, також в пісні "When I Found Out" Іра грала на барабанах, а в "Queen Of The School" Макс на піаніно", - розповіли музиканти. 
 
Нагадаємо, нещодавно "The Heavy Crawls" перевидали старі альбоми. 
 
Колектив "The Heavy Crawls" ( ex "The Crawls") існує вже три роки (зі 2013-го). У листопаді 2013 гурт презентував свій альбом "The Crawls" у столичному клубі «Диван», після чого підписав контракт зі німецьким лейблом "Nasoni Records" і видав альбом обмеженим тиражем на вінілових платівках. Влітку 2014 The Crawls підписали контракт на видання 7" платівки з грецьким лейблом G.O.D. Records.  Наразі музиканти працюють над новим, третім за ліком, альбомом, готуються до туру, пишуть нові пісні та доробляють власний сайт.