Учасниця "Flёur" дописує власний альбом

Раніше дівчата повідомили у соцмережах, що займуться власними проектами, хоча "Flёur" обіцяли не полишати.
 
Олена Войнаровська, одна з учасниць проекту наразі способом краудфандингу зібрала понад 100% потрібних коштів на альбом "Присутствие" і зараз активно над ним працює.
 
"В альбом, который готовится к выходу, войдет полтора десятка песен. Несколько из них ранее звучали на концертах или публиковались в сети, и более половины песен было написано Леной недавно, последняя - менее чем за месяц до старта студийной работы и крауд-акции. В принципе, все эти вещи вполне могли бы со временем войти в альбомы Flёur, но сложилось иначе: песни не хотят ждать и требуют немедленно их зафиксировать)
 
Если вы тоже этого хотите - подключайтесь, наш краудфандинг по-прежнему ждёт своих героев! Хоть отметка в 100% и пройдена - нам есть к чему стремиться", - йдеться на сторінці колективу.
 
Яким саме буде звучання альбому, поки невідомо. 
 
Тим часом друга учасниця гурту - вокалістка Ольга Пулатова - готується до великого сольного концерту, який пройде у Одесі 30 липня. До слова, цього літа "Flёur" відіграли на масштабних українських фестивалях "Файне Місто" и "Atlas Weekend".  
 

Нагадаємо востаннє реліз гурту "Flёur" виходив у жовтні 2014 року. Це був лонгплей "Штормовое предупреждение".

"Flёur" — одеський гурт, який існує зі 2000 року. Створили його двоє дівчат -  Ольга Пулатова та Олена Войнаровська. Перший виступ "Flёur" відбувся 17 березня 2000 на вечорі програми «Атмосфера» в Одеському Домі. Самі музиканти визначають свій жанр як cardiowave. На рахунку дівчат понад 10 різноманітних релізів.