"The Visitors" видали на касетах демо-альбом

Хмельницький панк-гурт днями презентував спільно зі франківським лейблом "BOX Distro|Label" свій перший реліз — "Спалах". Взагалі цей демо-альбом побачив світ іще наприкінці вересня 2015 року, але дотепер існував лише у інтернеті. 
 
“Тверезий погляд на оточуючий бардак навколо нас! Одного разу я побачив ролик в якому говорилось"наше життя це війна,війна з оточуючим нас світом,це і є для нас панк рок".От і спробуй зрозуміти з ким воювати,і як та війна виглядає,і яким чином потріно воювати.
 
Ми от намагаємось вижити! А як відомо перше правило на "війні"це не схопити волину і шмаляти,перше правило на війні це "вижити" бо вбитий ти вже нічого не зробиш.  Ми виживаєм,і заняття музикою сильно допомагають нам не зійти з розуму від "жорстокості""тупості" і"підлості" світу! І якщо наша діяльність допомагає і вам ,то це круто”, - прокоментували реліз музиканти. 
 
Трохи розповів про нього і сам лейбл: “Принимая во внимание: мои знания в фотошопе и иллюстраторе, экономику в стране и ее цены, я практически не надеялся, что смогу закончить этот релиз и вся деятельность лейбла остановится”.
 
Тим не менше касету таки вдалося видати. Купити її можна за 60 гривень.
 
Нагадаємо, нещодавно Neformat.com.ua публікував  невелике дослідження на тему перспектив випуску та поширення касет в Україні.   
 
Послухати альбом онлайн можна ТУТ.