"Endless Melancholy" видав альбом океанських реміксів

Раніше ми повідомляли, що музичний проект із Києва шукав для співпраці талановитих людей, а саме мова йшла про написання реміксів на наступні його шість треків: 'Like Ships Without Anchors', 'Still', 'A Giant Wave', 'The Air Here Is Written With You', 'Reflections' and 'Like An Old Memory We Are Washed Ashore'.

Пропозиція знайшла відгук і сьогодні на бендкемпі проекту вже можна знайти повний перелік реміксів і, звичайно, послухати їх. Всього реліз містить сім треків: це одна пісня у виконанні самого "Endless Melancholy"  та шість реміксів за кількістю заявлених вище. 

Над реміксами працювали, як українські музиканти, так і закордонні:  Gamardah Fungus, Desolate Horiozns, Siavash Amini, Musicformessier, Equal Stones, Audio Obscura . При чому географія досить широка: це і Угорщина, і Нідерланди, і Росія, Великобританія і навіть Іран.  

"Endless Melancholy" - це музичний проект киянина Олексія Сакевича, який  створив його у листопаді 2011 року, аби виразити свою любов до інструментальної музики. З того часу проект встиг випустити дуже багато альбомів, синглів, EP, компіляцій... У різний час релізи "Endless Melancholy" випускались на таких лейблах, як Preserved Sound, Twice Removed, Hidden Vibes и AZH Music Label тощо.