"oh, deer!" розповіли про свій перший концерт

Днями гурт зробив профілі у Фейсбуці та Інстаграмі. В останньому, зокрема,  крім фотографій гурту та афіш різних концертів, музиканти пообіцяли розповідати історію колективу від далекого 2009-го і до наших часів.
 
Так у мережі вже з'явилася розповідь про перший концерт "oh, deer!":
 
"Перший концерт "oh, deer!". Виступ у рідному селищі Едіка (першого барабанщика групи) Нові Білокоровичі здавався гарним стартом для молодих і недосвідчених нас в далекому 2009-му.
 
Назва групи на афіші вказана без розділових знаків, з цим ми ще не один раз стикнемося в майбутньому.
 
 
На концерт ми добиралися разом із друзями з груп "Massacre in the Twilight City" і "Raw&Bold" (для перших виступ в Білокоровичах також був дебютним).
 
За радянського союзу в селищі Нові Білокоровичі розміщувалися пускові шахти з міжконтинентальними балістичними ракетами, в 2009-му ми побачили там кілька магазинів з напівпустими прилавками і занедбані приміщення колишніх військових потужностей.
 
Рок-концерт "Renesance", можливо, був найбільшою подією для Білокоровичів свого часу. На центральній площі нас чекала 2-метрова сцена (найбільша з тих, на яких ми коли-небудь грали) і величезна "поляна", накрита для музикантів-гостей в місцевому Домі культури.  Крім згаданих вже груп, в той вечір також грали різного роду обласні колективи - від козацької рок-пісні до панк-бойовиків («Ми є братство панків, нічого не боїмось, навіть танків»).
 
 
Подивитись і послухати концерт прийшли чи не всі мешканці Білокоровичів. Недостатність концертного досвіду та алкоголь зробили виступ "oh, deer!" надмірно емоційним: ми кілька разів випадково знеструмлювали сцену, конвульсії вокаліста лякали людей поруч («Я не знав, що рятувати - його чи колонки»), а промови зі сцени - тих, хто стояв трохи далі («Яке "Самогубство"?! Тут діти!!!»). 
 
Потім була безсонна вписка в Домі культури, обіцянки місцевих вбити нас по дорозі до потягу і відхід з усім, що можна використати як знаряддя для самооборони, що закінчився досить мирно. Через 3 дні на нас чекав концерт в Рівному..".
 
 "oh, deer!" - житомирський screamo-колектив, який виник у 2009 році. Тоді ж вийшов їх перший спліт зі гуртом "Elephant Opinions". Останнім випущеним релізом став EP "Сім Сестер" (2015).