"ШАNA" представить у Харкові акустичну програму

Відразу ж після гучної презентації альбому "Молюсь" в Києві, "ШANA" взялася до роботи над акустичною програмою. Звучання вийшло несподіваним, цікавим і відкрило простір для багатьох експериментів,у які гурт занурився з головою.
 
"ШANA" виступить в рідному Харкові повним складом. А спеціально запрошені гості Віктор Рекало і Мілош Корда доповнять вечора звуками чарівної віолончелі і шаманської перкусії. Тому, для тих, хто вже знайомий з творчістю ШANA, можна сміливо сказати, що на концерті 27 травня, ви почуєте щось абсолютно нове.
 
Вартість квитків складатиме :
- Сидячі місця 200 грн.
- Стоячі 150 грн.
 
Сам же концерт розпочнеться о 20:00 у клубі "Pintagon". 
 
"ШANA" - молодий альтернативний рок-гурт із Харкова. Активну діяльність музиканти розпочали восени 2015 і відразу завоював серця багатьох меломанів. Дебютний альбом "Молюсь" був записаний в 2015 року, в Берліні, на студії звукозапису "TRIXX Studios", де свого часу писалися такі музичні титани як "Rammstein", "Dave Gahan", "Nino Katamadze", "Paul van Dyk", "Tricky" та багато інших. 
 
Восени 2015 "ШANA"отримала пропозицію співпраці від провідного українського музичного лейблу "MOON RECORDS", який взявся за офіційний випуск диска. Колектив вже встиг відзняти два відео і на лютий 2016го анонсують вихід третього. У кліпі «Молюсь» режисером виступила сама вокалістка "ШANA", Катаріна Леонова і арт-фотограф Ганна Мельникова.
 
Почитати рецензію на альбом "ШANA" - "Молюсь" можна за цим посиланням.