Пісня "Sasha Boole" стала саундтреком для фільму про мотоцикли

Чернівецький сонграйтер знову співпрацює з "кіношниками". 
 
"Черговий кінематографічний ексіпіенс для пісень Sasha Boole. Дві композиції стали саундтреком до короткометражної документалки про... як не дивно, кастомізовані мотоцикли та людей, котрі їх будують", - повідомив музикант на своїй сторінці у ВК. 
 
Подібний досвід для Саші Буля справді не перший. Так, на початку лютого музикант представив кліп на пісню "Дорога", знятий талановитим київським режисером Стасом Гуренко. При цьому кліп є ще й трейлером до документального фільму “Dustards” - історії про подорож Західною Україною на вінтажних мотоциклах. Тема, як бачите, повторилася. 
 
Нову ж короткометражку знімали "YOMA FILM". Її вже можна подивитися на відео нижче. 
 
Sasha Boole / Саша Буль - чернівецький сонграйтер, кантрі/фолк виконавець, котрий грає на багатьох музичних інструментах. Його активна гастрольна діяльність почалась лише у 2014 році, проте кількість зіграних концертів от-от перевалить за другу сотню. За спиною музиканта два повноформатних альбоми, один з яких виданий на вінілі українським лейблом “AbyShoMusic”, та кілька синглів. Наразі Sasha Boole активно гастролює, здебільшого Європою, та працює над матеріалом для нового альбому.