"Dee the Conscious One" видав новий альбом

Український хіп-хоп виконавець "Dee the Conscious One" представив слухачам новий альбом "#DEENSPIRATION", робота над яким була досить тривалою та кропіткою. 

"Радий представити Вашій увазі альбом, над яким працював більше двох років. Це десять композицій, створених спільно з більш ніж 20-ма артистами із різних кутків світу. Географія релізу включає в себе Чехію, Словаччину, Швецію, Францію, США, Нову Зеландію, Австралію і, звичайно ж, Україну. Сподіваюсь, кожен знайде для себе частинку натхнення тут…",  - написав про реліз музикант. 

Він переконаний, що "цей альбом не "переверне гру" і не стане "релізом року"... Він зроблений не для прориву, а швидше, для укріплення позицій". 

"Dee the Conscious One" - один із двох MC, які входять до команди "Mad Cypha". Остання сформувалася ще у далекому 2005 році. Його напарником у справі є "Dead Laim". Хлопці разом встигли випустити чимало відео, аудіорелізів та побували на багатьох фестивалях і концертах, у тому числі допомагали організовувати український фестиваль "Underground" та міжнародний Hip Hop фестиваль "Represent".