"il mio campo" відправляються у перший міні-тур

Напевно, ні для кого не секрет, що українська пост-панк сцена переживає період свого відродження. Молоді колективи з'являються у багатьох містах України. З одним таким - Dahau Hoidays - ми нещодавно писали велике інтерв'ю. Читайте матеріал за посиланням. 

Зараз же хочемо розповісти про молодий пост-панк гурт зі Дніпропетровська - "il mio campo". Їх дебютний EP "triangle" був випущений лише у листопаді 2015 року,  а вже у лютому, тобто буквально декілька місяців тому, світ побачив і перший лонгплей "confine". Зараз же колектив відправляється у перший міні-тур на його підтримку."il mio campo" планують виступити у наступних містах: 

16 квітня — Дніпропетровськ
19 квітня — Харків 
22 квітня — Київ
23 квітня — Чернівці
29 квітня — Одеса
 
До слова, у південній столиці хлопці гратимуть зі згаданими вище "Dahau Hoidays".  Втім, на цьому турові дати не завершуються, адже у квітні-травні гурт готовий виступити і в інших містах, аби лише знайшлися місцеві організатори.  
 
Що цікаво, "il mio campo" виріс зі сольного проекту донеччанина Дмитра Філюшина. Його проект спершу носив назву "Stall of pegasus", але з переїздом до Дніпропетровська хлопець став творити під новим іменем. Згодом до нього приєдналося ще троє музикантів-однодумців і місто отримало справжній новий пост-панк колектив.