"Doping" представить новий реліз наприкінці березня

Ужгородський панк-рок гурт цієї суботи вже записав вокал для майбутнього альбому. Але чекати його довго не доведеться. Як розповів Андрій Федорішко, вокаліст "Doping", у Інтернеті новий реліз з'явиться вже наприкінці березня. У квітні же відбудеться презентаційний концерт в Ужгороді. Наразі хлопці чекають лише на зведення пісень. Всього альбом мав містити 12 пісень, але зійшлися музиканти на дев'яти.

Ужгородська студія звукозапису “OFF ROAD RECORDS” представила промо-запис вокалу для нового альбому "Doping". До слова, нещодавно студія, вона ж і лейбл, налагодила випуск касет. 

 

Гурт "Doping" сформувався у серпні 2005-го року трьома друзями. Впродовж наступного року проходять концерти містами України і перший виступ за кордоном (уСловаччині), записуються демо. У 2007-му Doping записує дебютний альбом і відправляється у свій перший український тур разом з "10-20 Без Выходных".
 
У 2008-му разом з друзями Total Konfus (сьогодні – Dikloud, Німеччина) проходить тур Росією та Україною, виступ на міжнародному панк-фесті "South Punk Fest" (2008, 2009). Травень 2009 – випуск другого альбому “Wrong Perfection”, тоді ж тур Україною, а у вересені – і Європою, з презентацією релізу, загальною тривалістю – 5 тижнів (Німеччина, Швейцарія, Австрія, Угорщина, Румунія, Україна). Червень 2010 – тур Україною-Росією з новою програмою.
 
З 2011-го гурт зупинив активну діяльність, проводячи лише одиночні концерти.