"Fifty/Fifty" презентували новий альбом "No Borders"

Івано-франківський гурт, як і обіцяв, представив другий повноформатний та, разом з тим, свій перший студійний альбом.

"Це перший реліз Фіфтів, який виходить на одеському DIY лейблі Hypodermic Records. "No Borders" це 8 пісень які писалась у період з літа 2014 і практично до моменту запису на студії в січні 2016 + "Better Way" - пісня з дебютного альбому в акустичному виконанні", - розповіли музиканти. 

Їх пісня "Discord" увійде в антимілітариську панк-збірку "Stop War", презентація якої відбудеться вже 26 лютого. Також вона перекладена на українську мову у якості бонус треку.

"Альбом досить неоднорідний по настрою, від протестної пісні "No Borders", яка дала назву альбому, до панк балади "Let Me Go", - так описують його самі хлопці.

У квітні відбудеться невеликий тур гурту по Україні на підтримку альбому. У його рамках"Fifty/Fifty"  відіграють 6 концертів, два з яких будуть спільними виступами зі британськими гуртами "Darko" та "Almeida".

Гурт "Fifty/Fifty" був заснований у 2013 році. Його музику найчастіше відносять до панк року чи скейт панку. Перший альбом музикантів під назвою "Flipside" побачив світ лише минулого року. Він цікавий тим, що продавався окрім дисків ще й у формі пляшки вина, пробка якої була водночас флешкою і містила бонусний трек.