Neformat Family Gig їде до Львова

Найбільший український портал незалежної музики Neformat.com.ua запрошує львів'ян та гостей міста на свій Family Gig.

Насправді це вже другий подібний захід. Адже часто буває, що у слухачів нема можливості поїхати послухати крутих хлопців кудись, тому портал вирішив виправити цю несправедливість. Neformat.com.ua, отже, розпочав серію концертів - Neformat Family Gigs, які відбуватимуться по всій Україні. Першим був січневий Київ, мешканці якого мали змогу насолодитися прекрасним пост-металевим звучанням гуртів Octopus Kraft, Blodørn та Starchitect.

Другий Neformat Family Gig присвячений не менш серйозній музиці - сладжу, стонеру, а також наближеним до ним стилям. Учасники концерту також будуть досить різноманітними.

Кияни Kasu Weri грають sludge ще зі 2008 року, однак не надто люблять робити записи. Тому львівський концерт — гарний привід послухати їхню музику наживо та й взагалі її почути.

Temple of the Universe, відносно молодий одеський psychedelic / stoner гурт. У цьому місяці хлопцям виповняється усього рік. Втім, вони уже встигли випустити двопісенне demo, а також записати ексклюзивний сингл для збірника Electric Funeral Cafe vol.2, виданого лейблом Robust Fellow.

Тернопільський experimental grunge від гурту Dreadnought також не залишить байдужим слухачів. Їх EP “Green Valley” побачив світ наприкінці листопада минулого року. Дебютний ЕР "Green Valley" від Dreadnought - це як плавання під коксом у субмарині по зеленим лукам без жодних підозр на брехню в ілюмінаторі. Незважаючи на звукову хвилю, породжену напівпорожньою барабанною установкою, вельветовим басом та зійшовшою з глузду від гейну гітарою, механічні птахи продовжують мовчати, а з рибин не злетіла жодна заіржавіла лусочка”, - так описали реліз самі виконавці і, здається, зробили це досить-таки вдало.

Отож, концерт Neformat Family Gig: Lviv Edition відбудеться 25 березня у клубі Underground (Коперника, 17).

Початок о 20:00.

Вхід - 80 грн.