25/09/2011 г. Киев, "LabCombinat"

Sun, 25.09.11 - 07:00
"LabCombinat"
50грн.

AZH Promo запрошує на вечір електроакустичної та експериментальної електронної музики


The Cats' Orchestra (RU)
mpala garoo (RU)
Edward Sol (UA)


25 вересня, LabCombinat
Поділ, вул. Нижньо Юрковська 31 (5 хвилин пішки від м. Тараса Шевченка)
Початок о 19:00
Вхід - 50 грн.


The Cats’ Orchestra – цікавий музичний проект Миколи Сирова українського музиканта, який останні декілька років проживає в Москві. Видавши в 2009 році чотири релізи, які були більше сфокусованими на акустичну музику, інструментальні експерименти та авангардні шуми, The Cats’ Orchestra відійшов у підпілля для того, щоб повернутися з якісно іншим матеріалом. Декілька релізів, що очікуються цієї осені, в тому числі спліт з Keith Rankin aka Giant Claw – редактором Tiny Mix Tapes, касети на Sweat Lodge Guru, taqueOT та Already dead tapes передають сучасне відношення Миколи до звуку: аритмія, польові записи, імпровізація, synth&noise, lo-fi.

Також у вересні стартує власний лейбл Миколи Dumpster Diving Lab, направлений на видання експериментальної музики та spoken word в форматах вінілу, касет, CD.

The Cats’ Orchestra - thecatsorchestra.com, слухати: vkontakte.ru/audio?id=-5651800
TCO soundcloud page - http://soundcloud.com/dredmase
DDb - http://dumpsterdivingblog.blogspot.com/
Dumpster Diving lab (record label) - www.dumpsterdivinglab.org


Edward Sol – киянин, який вже 10 років активно видає різну експерементальну музику під лейблом Quasipop. Під час виступів використовує найрізноманітнішу аналогову техніку, контактні мікрофони, касетні лупи, гітарні педалі, а також саморобні звукові прилади. Видає свої релізи на власному лейблі Quasipop, дніпропетровському ~taqueOT та польському Sangoplasmo.

Послухати альбом UNTITLED SILVER

 www.quasipop.org


mpala garoo – темна конячка з Москви, представник молодого покоління російської експериментальної сцени.
mpala garoo з'явився на світ на початку 2010 року, як сольний проект експериментального поета і музиканта з Москви Івана Курбакова, на самому початку в проекті також був задіяний Дмитро Власов (clathrus|billiam wutler yea).
Перший запис вийшов на фінському лейблі Jozik Records, потім касета на американському Sweat Lodge Guru. Напротязі того ж року в цілях розширення музичного діапазону були створені сайд проекти Sunbells Fenimore, Spirit Catepetl (містично-психоделічний дроун) і дует з з музикантом і окультним скейтером з Санкт-Петербургу Сергієм Дмитрієвим (bedroom bear/black sky chant) під назвою Kon Tiki Gemini. Метеріал, що був записаний влітку 2010 року в Берліні - виданий на Sweat Lodge Guru та Hobo Cult Records, лейблах-флагманах дроун сцени на північноамериканському континенті. Влітку 2011 року відбувся вихід нового альбому Sur Satori на Foxy Digitalis. Також цього року спільно з американським композитором Гарі Морісом (Pears/Golden Dwarves etc) був створений лейбл Aestas Tantra, першим діджитал релізом якого став спліт mpala garoo/golden dwarves.

Послухати: http://aestastantra.bandcamp.com/

Корисні посилання:
http://spiritcatepetl.tumblr.com/
http://sunbellsfenimore.bandcamp.com/
http://kontikigemini.bandcamp.com/
http://koja.bandcamp.com/

Подія на FACEBOOK Last.FM AZH