20/06/2012 TE Morris в Киеве, клуб "Старт"

Wed, 20.06.12 - 07:30
"Старт"
50грн.

20 червня до Києва за підтримки AZH Promo уже втретє завітає британський музикант Том Морріс. Акустичний вечір відбудеться в приміщенні клубу Старт, де також виступлять кияни Voida та Zavtra.

"Том змушує плакати, змушує згадувати кожен момент, коли ти був по-справжньому щасливий, змушує проживати кожну секунду, коли тобі було сумно і боляче і неминуче призводить до катарсису своєю музикою. Ти відчуваєш, безперервно відчуваєш, ти живий, поки ця музика грає. І це - такий захват! І це - так красиво! Люди, не пропустіть." @ Ірина Гвозденко

Том Морріс (T E Morris) – засновник і незмінний лідер британського пост-рок/дарк-фолк гурту Her Name Is Calla.
За відносно недовгу сольну кар'єру Том встиг видати дебютний альбом "'We Were Animals" (лютий 2012), кілька сольних EP (“Moon EP”, “An Ocean is Enough to Love”, “I Could Of Been A Fire”, “Every Second, Forever”), заснував власний лейбл Olynka Records (http://olynkarecords.bandcamp.com/) та готується до виходу нового альбому "And You Were The Hunter"

http://temorris.co.uk/music
http://www.facebook.com/tomelliotmorris
http://www.youtube.com/watch?v=Z6JR15d8vt0

Проект Voida виник у 2007 році як поле для експериментів музикантів, з ініціативи Ігоря Сидоренка. Дроуново-ембіентні форми композицій з часом переросли у сінґер-сонґрайтерский матеріал, що виникає під впливом творчості таких відомих музикантів, як Nick Drake, Tim Buckley, Leonard Cohen, Peter Hammil, Steve Von Till, Matthew Parmenter, Brian Borcherdt, Vic Chesnutt, Elliot Smith та ін., чого не приховує і сам Ігор, характеризуючи цим свою музику. Під час концерту публіці буде представлено композиції з другого повноформатного альбому «Colour Me Darkness».

ZAVTRA - молодий київський гурт, який працює в різних жанрах рок-музики. Не часто виступають в акустиці, але про один із таких концертів гурту Zavtra сайт rok.kiev.ua написав наступне: "У них гарна, легка музика, часом сумна, часом весела, інколи це зовсім блюз".

Клуб Start розташований за адресою вул. Маршала рибалки 28/4 (на території стадіону "Старт, 7-10 хвилин від метро Лук'янівська).
Карта: http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150523537026965&set=o.346573668709132&type=1&ref=nf

Мінімальний благодійний внесок - 49,95 грн.
початок - о 19:00