17/07/2011 г. Львов, "Филармония"

Sun, 17.07.11 - 08:00
"Филармония"
99/150/200грн.

17 июля во Львове состоится единственный в Украине концерт японской группы MONO при поддержке польского коллектива New Century Classics.

Место проведения концерта: Львовская филармония (ул. Чайковского, 7)
Начало концерта в 20:00 (вход с 19:30).
 
Билеты: 200/150/99 грн. - в зависимости от сектора - A/B/C (схему зала можно посмотреть у продавца). Количество билетов ограничено.
Анонс а также информация по приобретению билетов на сайте AZH Promo
 
Другие ссылки:
 
Ми, організатори AZH Promo, просимо вибачення за створення дискомфортної ситуації та скасування виступу MONO через непорозуміння, що виникли на кордоні.

MONO прибули на кордон о 15:00 після 9 годин перебування в дорозі, їдучи з чеського міста Острава, де в них 16 липня був перший концерт цього туру. Апаратура, автомобіль та причеп були орендовані в Чехії, де орендодавець пообіцяв забезпечити гурт усіма необхідними документами для перетину кордону, а саме Карнет АТА (уніфікований міжнародний митний документ, що гарантує ввезення та вчасне вивезення дорогого обладнання з країни). Ми були повідомлені, що гурт має всі ці необхідні документи для перетину кордону і з нетерпінням чекає на концерт.
О 18:00 нам подзвонив менеджер гурту і повідомив про затримку на кордоні. По телефону з'ясувати нічого не вдалось, тому двоє організаторів негайно вирушили до прикордонного пункту Краковець.

"Прибувши на місце, ми зустрілися з працівниками митної служби, які пояснили нам суть проблеми: документ на ввезення апаратури, а саме Карнет АТА, був відсутній, тому вони не можуть пропустити автобус. Менеджер гурту Йоріс де Буйсер отримав лише додаток до цього документу і був переконаний в його легітивності, не повідомивши нас про відсутність самого документу."
Наводимо його коментар, надісланий нам вранці наступного дня:

"hi, I'm writing a message on behalf of the band which I will be getting out to you tonight when we have Internet. We arrived at the hotel at 00:30 and we also very upset at the rental company who sent us to Ukraine telling us we would be able to cross the border with the papers they provided. I understand the hardship and financial constraints this has put you in, and i hope we can find a way the band can come and make up for it for you to regain credibility and regain your financial losses and for fans to see the band. Joris (tour manager MONO)"
До 20:30 всіма можливими способами ми намагались вирішити проблему, але, на жаль, нам не вдалось і гурт MONO був змушений негайно повернутись на польську територію. У цей час на сцені вже розпочали виступ New Century Classics (які теж мали проблеми на кордоні дещо раніше).

Ми перепрошуємо за затримку і за те, що не повідомили вчасно, оскільки увесь цей час ми сподівались вирішити конфлікт на кордоні і врешті-решт привезти MONO у Львів.
Зважаючи на все це, MONO пообіцяли якнайшвидше повернутись знову з міні-туром, який обов'язково включатиме Київ.

Сподіваємось на ваше розуміння.
Квитки, що у вас залишились даватимуть 100% або 50% знижку на будь-який концерт з цього туру.
За детальнішою інформацією щодо ваших квитків звертайтеся за адресою promo@azh.com.ua до 24 липня.

Незабаром ми переопублікуємо офіційний коментар гурту MONO.
http://www.azh.com.ua/music/cnl-mono-lviv