17.02 Electric Meadow: Winter Edition vol.2 - Kyiv | Київ

Sat, 17.02.18 - 03:00
Арт-пространство "Mezzanine"
100-200 грн.
Міжднародний фестиваль важкого психоделу "Електрична Галявина" організовує гучне столичне свято і привезе до Києва своїх резидентів, що виступатимуть у компанії місцевих гуртів, вже добре відомих фестивальній аудиторії.
 
Sex Blender - молодий гурт зі Львова, що складається з учасників колективів Torf, Firejam та Apostate. Хлопці поєднують саунд 70х з сучасними андеграундними мотивами. 
 
firejam - колектив бере свої витоки з початку 2000х як блюзово-фанковий. Проте з виходом у 2017му платівки Embryo, їх музика зазнала суттєво якісних змін. Психоделія, замішана на стоунеровому груві, смачно розбавлена англомовним вокалом в стилі сієтлівського саунду робить гурт впізнаваним і вирізняє його з-поміж багатьох на українській сцені.
 
Волоцюга - банда ковельських музикантів, що знайшли спільний сенс в музиці - імпровізацію. Це їх фішка. Музиканти перед виступами попереджають, що композиції не повторюються. У музиці поєднують fusion, math, psychedelic, post metal etc. На даний момент гурт розрісся до двох басистів, двох гітаристів та двох барабанщиків. І їх шоу варто дивитись вживу.
 
+ місцева підтримка
 
 
 
 
 
Квитки у продажу за посиланням