16.11 СИЛА ВОЛІ - Концерт на підтримку Бразіла: LEVIATHAN / POWER PLAY / KINGPIN / RUDE RIOT / KENTAWR / REMINDED / MY VICTORY / TYLUM / MAUSER / SUNDOWN | Київ

Sat, 16.11.19 - 04:00
Теплий Ламповий
free donation

Кожний з нас щоденно зіштовхується з життєвими проблемами, інколи зовсім незначними, а інколи такими, які створюють складне випробування, вирішення якого вимагає титанічних зусиль, сили волі, а також допомоги і підтримки друзів та близьких.
Цим випробуванням для Бразіла стала злоякісна пухлина головного мозку, але як би страшно не звучав діагноз - разом ми можемо все! Саме тому це не концерт заради концерту, а реальна життєва необхідність допомогти Сергію подолати хворобу. Заради цієї мети гурти, які вже роками не функціонують, а саме: PowerPlay, Leviathan, Kingpin і My Victory спеціально зібрались і долучились до списоку небайдужих команд . Тепер справа за вами, ваша явка обов'язкова!
Доведемо, що спільними зусиллями можемо здолати навіть найскладніші проблеми, не залишимо друга в скрутну хвилину, адже боротьба загартовує і робить нас сильнішими.

Всім бажаючим допомогти матеріально:
Для України: 4149 4993 4045 6183 Полякова Марія
Для інших країн:
PayPal saintxmaria@gmail.com
QIWI гаманець:
qiwi.com/p/380954733339