15/12/2011 г. Киев, "Альта Экспо"

Thu, 15.12.11 - 08:00
"Альта Экспо"
30грн.

 «ТАРТАК» запрошує друзів на святкування 15-річчя

15 грудня в приміщенні «Альта Експо» (просп. Московський, 11-А) о 20:00 найдрайвовішийгурт української сцени «ТАРТАК» святкуватиме свій 15-тий День народження. В програмі ювілейного концерту презентація нового альбому, цікаві дуети та неочікувані сюрпризи.

…далекий 1996-й рік ознаменувався різними подіями: в Японії з’являються перші DVD диски, в Ізраїлі виходить перша версія ICQ, в Америці знайшли життя на марсіанському метеориті, а в Україні… економіст за освітою Сашко Положинський засновує гурт «ТАРТАК».

«ТАРТАК, певною мірою, починався як творча авантюра. Ці 15 років ми розвивалися, еволюціонували, шукали власний стиль та своє місце під сонцем. Як зазначила одна львівська радіоведуча – в Україні є поп-музика, є рок-музика, є альтернатива, а є група «ТАРТАК», – говорить фронтмен гурту Сашко Положинський.  – Це 15 років постійної боротьби. Боротьби за існування, за право вільно творити, боротьби з інтригами та спокусами».

Точкою відліку гурту є 1996-й рік. Саме тоді новостворений проект «ТАРТАК» бере участь у відбірковому турі фестивалю «Червона Рута» й стає лауреатом 1-ї премії в жанрі танцювальної музики. У 1999-му виходить перший кліп гурту на пісню «О-ля-ля», а наприкінці 2001-го побачив світ дебютний альбом «Демо_Графічний_ Вибух». «ТАРТАК» запрошують на різні фестивалі – «Таврійські Ігри», «Перлини Сезону», «Чайка», «Рок-Екзистенції». «Fort.Missia», «Бандерштат»…

«ТАРТАК» – це гурт, на рахунку якого сім повноцінних альбомів, 32 відеокліпи та десятки музичних хітів, таких як «100% Плагіат», «Я Не Хочу», «Стільникове Кохання», «Понад Хмарами», «Хулігани», «Ні, Я Не Ту Кохав» та багато інших…

Сьогодні «ТАРТАК» – це фронтмен гурту Сашко Положинський, клавішник – Андрій Благун, гітарист – Антон Єгоров, бас-гітарист – Дмитро Чуєв та барабанщик – Станіслав Шапаренко.

Під час ювілейного концерту «ТАРТАКа» буде презентовано соціальний проект «Ти подумай». Його мета – дати можливість українцям з вадами слуху інтегруватися в суспільство, залучити їх до культурного життя країни. Проект «Ти подумай» хоче відкрити прихований світ звуків для тих, хто їх почути не може. На концерт гурту «ТАРТАК» буде запрошена молодь з вадами слуху, тож всі пісні супроводжуватимуться відеорядом з виконанням пісень мовою жестів.

Усі кошти, зібрані від продажу квитків на концерт «ТАРТАКА» підуть на операцію маленької Мар’яни Олійник. Лікарі поставили їй страшний діагноз – двостороння сенсоневральна глухота. Мар’янці зараз всього рік і 11 місяців. На операцію, яку необхідно зробити якнайскоріше, необхідно 320 тисяч гривень…

18:00 – прес-конференція за участю гурту «ТАРТАК» та організатора соціального проекту «Ти подумай» Маргарити Сєрої. (приміщення «Альта Експо»).

20:00 – початок ювілейного концерту гурту «ТАРТАК».

Контакти для акредитації (097) 4641942 (Наталка), katrichenkonataliya@gmail.com