10.02 Hell Serpent Rising Over Kyiv : Act II | Київ

Sat, 10.02.18 - 05:00
MonteRay Live Stage
170-250 грн.
Чорний Змій знов підіймає свою голову з глибини первісного Хаосу.. Відчуй його крижаний подих.. 
Найпотужніший концерт початку 2018-го. Тільки для справжніх прихільників вітчизняної важкої музики.
NATURAL SPIRIT, група яка грає в стилі pagan-folk metal і зародилася в найдавнішому місті Чернігові, що безперечно вплинуло на ЇЇ музику та ідеологічну складову. Жіночий вокал, яскраві клавішні партії, аранжування яких, то заповнюють слухача глибокою атмосферою, то переливаються чудовою симфонією.. Все це, та використання багатьох народних інструментів роблять колектив дуже самобутнім і оригінальним явищем українскої сцени.
 
HELL:ON, це один з найкращих українських гуртів українського thrash / death дивізіону. Шаманські мотиви, експерименти зі східним звучанням, класичний зубодробильний метал. Все це ви побачите на сцені під час виступу цієї команди.
 
BALFOR один з найбільш досвідчених і солідних гуртів української black / death metal сцени, який заявив про себе далеко за межами рідної країни. Матеріал з останньої платівки BLACK SERPENT RISING тільки підтвердив цей статус. На вас чекає незабутнє і яскраве шоу.
 
COLOTYPHUS- гурт з міста Лева. Музику даної команди можна охарактеризувати як суміш мелодичного атмоблеку та потужного тягучого думу, з цікавою мелодикою та чаруючою атмосферою. На концерті відбудется презентація альбому під назвою "Spiritual Journey of a forlorn Soul"
 
EXACT DIVISION є однією з найстаріших українських метал-команд України. В рамках концерту хлопці презентують нову програму з платівки “Be Fair If You Can” виданой вітчизняним лейблом Nocturnus records цього року.
 
SPIT BILE відносно молода команда, створена у 2011 році під впливом американських і німецьких треш груп 80-х років. Грають дуже динамічний і цікавий матеріал, та вміють гарно його презентувати на сцені.
 
 
 
Квитки:
передпродаж 170 UAH - фан зона;
250 UAH - VIP
 
Придбати можна за посиланням