06/05/2012 г. Ужгород, "Ювентус"

Sun, 06.05.12 - 06:00
СЦД "Ювентус"
25грн.

Початок травня порадуе нас чудовим панк-концертом, який відбудеться в Малому ЗЗалі Ювентуса і на якому відіграють наступні гурти:

Dan Stark (Чернігів\Прилуки) - злий, шустрий хардкор\панк, який розповідае нам про нещасливi долі справжніх людей.Їх виступи заряжені несамовитою енергіею , а під час прослуховування їх пісень хочеться засунути ноги в холодильник .Не пропустіть виступ гурту, який став найяскравішим дебютом на українській хардкор\панк сцені в 2011 році !
http://danstark.bandcamp.com/
http://vk.com/danstark

Crackpot (Київ) - новий гурт з давно знайомими обличями,в якому приймають участь музиканти Foible Instinct. Зібралиль в 2011 році,грають хардкор старої школи.

Ilinx - акустичний анархо-поп.
Квір-дует зі Львова і Копенгагена, створений у 2012 році. Гурт грає прості пісні, надихаючись кантрі, крастом і шансоном. У своїх текстах співають про анархію і кохання.

On My Own (Ужгород) - підлітковий панк-рок про відносини хлопців і дівчат старшого шкільного віку і про те що треба довіряти собі, а не хуй знае кому !

http://vk.com/club31977718

PATHOLOGICAL DYSLEXIA - молодий ужгородський метал\панк гурт.У своїй творчості хлопці оріентуються на Inepsy, Children of Technology , Malignant Tumour тощо.


Дата : 06.05.12 (неділя)
Ціна: 25 грн
Міcце проведення : Малий Зал, Ювентус
Початок: 18:00
Зустріч: http://vk.com/pidval666