04.05 Spring Solitude Evening | Київ

Fri, 04.05.18 - 06:00
Volume Club
150/300 грн.
Лайн-ап:
 
Відвідувачі Winter Solitude Evening вже мали змогу оцінити весь потенціал цієї команди. Безкомпромісне звучання, надривний вокал, атмосфера відчаю та жаху — все краще, що можна очікувати від досвідчених учасників кращих Doom та Black гуртів Києва.
 
 
Проникливий та гіпнотичний вокал - це перше, що спадає на думку при згадуванні цієї одеської команди. Якщо ви не боїтеся привидів, якими керує мама-відьма, то це ще один привід не пропустити виступ Mother witch and dead water ghosts на Spring Solitude Evening.
 
 
Odradek Room - це унікальна для східноєвропейської сцени група, що грає прогресивний doom metal. У жовтні вийшов другий реліз колективу “A man of Silt”, головною темою якого є пошук природи особистості в буддистському значенні цього слова, про абстрактну подорож людини з небуття у небуття. На Spring Solitude Evening альбом буде зіграно повністю.
 
 
OwlCraft — one-man проект з Черкас, що грає сирий та атмосферний black metal. Похмурі рифи створюють гіпнотичний ефект, переносячи слухачів у глибину засніжених древніх лісів, де володарює дух мудрої та жорстокої Великої Сови.
 
Kasu Weri добре відомі поціновувачам сладжу. Незважаючи на те, що київський колектив в цьому році відзначає десяту річницю, перше ЕР "From Soil To Ashes" побачив світ лише минулого вересня.
 
 
ПРИДБАТИ КВИТКИ ОНЛАЙН