Zwyntar видали довгоочікуваний альбом

У п’ятницю 13 жовтня дарк-кантрі-гурт Zwyntar видав альбом "Тисяча Очей". Це другий повноформатник виконавців.

Запис цього альбому музиканти почали ще в 2019 році, однак подальші пандемія й, згодом, війна призупинили роботу над релізом.

"Ми планували видати альбом скоріше, тому частину пісень виклали до прем'єри в якості синглів, щоб люди мали змогу послухати не тільки старі пісні", – розповіли виконавці Неформату.

За їхніми ж словами, цей альбом видався найпохмурішим з усього в їхній дискографії.

Хоча окремі сингли виходили в різний час і мали кожен свою тематику, на альбомі всі композиції об’єднав їхній настрій:

"Це трохи апокаліптичне відчуття світу, що руйнується навколо нас просто зараз".

Назва ж альбому, словосполучення з пісні "Янголе Небесний", відсилає до картини, що відкривається виконавцям зі сцени під час концертів, зокрема й у турі на підтримку альбому, що триває нині.

"Перші дні туру пройшли чудово, ми дуже вдячні нашим слухачам за те, що знаходять сили в цей буремний час слухати музику й активно донатити на допомогу армії. Відчувається, що ми з залом на одній хвилі, це для нас дуже цінно", – додають учасники гурту.

Незабаром Zwyntar зіграють заключні концерти в Дніпрі, Чернігові й Києві, усі дати – у нашому розділі Івенти. Новини про попередні сингли гурту можна знайти тут.

ZWYNTAR – київський дарк-кантрі гурт, створений у 2014 році. Він є одним із перших представників жанру в Україні, при чому у своїй творчості музиканти поєднують традиційні західні образи цього напряму з українськомовною лірикою. Їхня дискографія нараховує один ЕР, два повноформатних альбоми й низку синглів.

ZWYNTAR у мережі:

https://www.instagram.com/zwyntar/
https://www.facebook.com/zwyntar/
https://twitter.com/zwyntar

Фото обкладинки – Facebook виконавців