Sick Solution і DAARINA разом записали трек

Нещодавно металкор-гурт Sick Solution разом із інді-поп виконавицею DAARINA створили композицію "Dark Souls". 

Початок створення цього синглу сягає 2019 року. Тоді Sick Solution грали постхардкор і, відповідно, сама пісня звучала зовсім інакше. Іще одна спроба повернутися до неї мала місце в 2021 році, але знову не завершилася релізом.

"І ось у 2023 році Артем, вокаліст, вирішує випустити цю пісню в третій версії, для якої Дарина повністю написала текст, а Леонід остаточно зробив фінальні зміни. Це вилилось у романтичний синтез прекрасного голосу з маленькою ноткою брутальності та музичної різнобічності колективу", – пишуть виконавці в пресрелізі.

Над звуком композиції працював Дмитро Кім.

Назва треку не відкриває його значення як це робить лірика й, власне, самі виконавці в коментарі:

"Темні душі – це стан закоханих в одне одного людей, які в певний час загубились у пошуках, у потаємних закутах власної свідомості, через що зв‘язок послабшав і герої відсторонилися. При цьому такі моменти навпаки необхідні, аби знайти то зерно любові й сильнішими повернутись у гармонію відносин".

Тематичну обкладинку з серцем виконав ударник гурту й тату-майстер Андрій Дусанюк.

Sick Solution – вінницький хардкор/метал гурт, заснований у 2016 році. Учасників надихали команди на кшталт Parkway Drive або Architects. У 2019 році гурт випустив свій дебютний чотиритрековий EP "Воспоминания". У 2022 році Sick Solution були брані найкращим метал-колективом за версією The BUMA.

Sick Solution у мережі:

https://facebook.com/SickSolution
https://www.instagram.com/sicksolutionhc/

Фото обкладинки – надали виконавці