Атмосферний, сирий та похмурий: House of Flowers презентує новий EP

Другий мініальбом дніпровського постметал гурту House Of Flowers —"I Will Dissolve" — виходить сьогодні,  28 липня, за підтримки нашого лейбла Neformat Family.

Робота над піснями для цього мініальбому тягнеться вже кілька років через постійні зміни складу гурту, вигорання учасників та інші особисті причини. А потім ще й повномасштабна війна значно відтермінувала реліз.

Шукайте альбом на стримінгових сервісах 

Традиційно музиканти записували всі партії власними силами на своїй репетиційній базі. Запис розпочали незадовго 24 лютого і планували вдосконалювати його опісля, та, у результаті, повернулися до питання альбому тільки за пів року.

"Вочевидь війна перевернула все з ніг на голову. Із початком повномасштабного вторгнення музичні питання відійшли, можливо, на третій план. Перші місяці я не міг навіть слухати музику, уже не кажучи про те, щоб робити її", — каже Артур, ударник гурту.

Зводили мініальбом також самостійно й робили це, зокрема, під час блекаутів, що теж значно ускладнило процес.

“Моя порада: якщо маєте готову пісню, то одразу її пишіть”, — додає Артур і зізнається, що переваг у надто тривалій роботі над мініальбомом небагато.

Водночас учасники House Of Flowers вважають, що цей мініальбом — квінтесенція емоцій за певний відрізок наших життів”.

“У цьому матеріалі є щось від кожного учасника. Адже в нашому випадку музика — це не план і не ідея, це енергія, яка через нас приходить у цей світ. Натхнення для нас — це хвиля, відчуття, що зараз потрібно взяти гітару й щось "сказати”, — розповідає гітарист Єгор.

Також традиційно House Of Flowers значну увагу приділяють візуальній складовій релізу. Цього разу обкладинку для них намалювала талановита київська ілюстраторка й тату-майстриня Ксенія Білан.

“Для мене візуал грає велику роль. Я найчастіше обираю релізи для прослуховування, насамперед спираючись на артворк, бо одразу можна спрогнозувати, наскільки може бути цікава сама музика та підхід до неї”, — зазначає Артур.

Найближчим часом ми також розповімо про мерч до цього релізу, тож слідкуйте за апдейтами. 

Гурт House Of Flowers був заснований у Дніпрі на початку 2017 року. Восени того ж року музиканти написали чотири пісні, а наприкінці грудня – зіграли на закритій вечірці з White Ward і besideMe у Дніпрі. Утім, робота над дебютним мініальбомом "Is This The End?" затяглася, і світ він побачив у вересні 2019 року. ЕР був повністю записаний і зведений на маленькій домашній студії Solastalgia Records. Опісля гурт мав нові виступи й продовжував працювати над мініальбомом "I Will Dissolve".

Актуальний склад гурту:

  • Вадим Сокоренко — гітара, чистий вокал
  • Артур Шпортун — ударні
  • Андрій Заговора — вокал
  • Єгор Ламашев — гітара
  • Павло Марцовенко — бас

House Of Flowers у мережі:

https://www.instagram.com/houseofflowers_band
https://www.facebook.com/houseofflowerzz
https://www.youtube.com/@houseofflowersukraine983/featured
https://hofbandukraine.bandcamp.com